Ny PT, nytt upplägg!

Nu har jag kört 1 vecka på mitt nya träningsschema från min nya PT och jag kan bara säga att jag älskar det! Jag behövde verkligen något nytt nu då jag knatat det gamla alldeles för länge!
Plus att jag behövde en PT som verkligen lyssnade, analyserade och snappade upp exakt vad jag ville, vilket E verkligen har gjort!
Då det är ett upplägg uppgjort endast för mig kan jag tyvärr inte dela med mig av hur det ser ut, jag kan däremot säga att det är ett schema med fettförbrännande styrketräning! Svetten rinner och armarna höll på att trilla av i morse kändes det som och cardion är tagen till en helt ny nivå!

Jag här fått en del frågor angående mina ben/rumppass och att nu vill att jag delar med mig mer av det och jag lovar, det ska jag göra 🙂 Älskar när ni kommenterar och ställer frågor, så fortsätt med det!

Jag satt i morse och kollade igenom lite gamla bilder (gamla selfies) som jag har lite som jämförelse bilder nu!
En bild är ifrån förra sommaren och en bild är från i Thailand i vintras! Min kropp genomgår en förändring, jag ser inte det i spegeln, men jag ser det genom att jämföra bilder från då och nu!
Magen sitter fortfarande kvar, den verkar vara svårast att få bort, men under allt finns idag muskler, min rumpa börjar ta form och jag får större ben och bättre hållning! Det ska bli ännu mer spännande och se hur kroppen svarar på det nya upplägget!:)

Dock har jag ju fortfarande lite problem med min mat, matlusten svänger verkligen hej vilt men omogen har jag mitt första terapimöte och jag hoppas att jag snart är fit for fight när set gäller maten också 🙂 Har någon annars någors tips på hur ni gör när matlusten är dålig? Snälla dela med ER, detta börjar bli tjatigt :/

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jäklar, såg att jag skickade på filippinska nu haha. Men undrar vad PT:n heter som du tränar med.

  Felicia 2015-06-24 13:11:54
  Svara
 • Hej Fian!
  Jag undrar vad din PT heter? För du tränar väl på Nordic Wellness i Halmstad? Själv tränar jag där och är sugen på att testa en PT i höst. Tänkte ifall du ville dela med dig av hen eftersom du verkar otroligt nöjd 😀

  Kram på dig!

  Felicia 2015-06-24 13:09:29
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!