Det här med presenter…

Jag och bästa Emma bestämde att vi ska sluta ge presenter till varandra vid födelsedagar och istället hitta på något, är inte det faktiskt mysigare?
Jag och P försöker göra likadant!
För mig är välmående, likaväl som träning och mat, att hitta på saker med mina nära och kära! Jag uppskattar såå mycket att gå ut och käka, gå på bio och mysa!
Att ge presenter känns numera mer som att byta pengar? I min mening köper man ju det som man vill ha nu för tiden!

Gårdagen blev hur mysig som helst, Emma bjöd på middag på Olearys( såååååå goda burgare) och en blev det film hemma hos henne och Lille Olsson (observera att lille Olsson är Emmas underbara kattunge som egentligen heter Sixten men som P har döpt om till Olsson för han tycker det är roligare;))
Vi hyrde baksmällan 2 av två simpla anledningar, 1. Jag och Emma älskar allt med Thailand, vi vill helst bo där, därav älskar vi alla filmer som utspelas och därför fick det blir baksmällan! 2. Baksmällan är SÅ JÄKLA ROLIG!älskar Allan lika mycket som alla andra tror jag!

Summan av kardemumman, en grym jäkla kväll, och hamburgaren gjorde sitt på benpasset i morse vill jag lova!:)

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag och Olsson hade en jättemysig kväll med bästa moster Fialotta!!!!!

    Olsson 2015-06-24 18:59:57
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!