Five four three two one

Hämtade min lilla SannaPanna på tågstationen idag klockan 11:30, kärt återseende och därefter stack vi direkt till gekås!!
Mycket dolk som vanligt i vårt härliga sommarväder, ett perfekt nöje för den som inte har något bättre för sig en regnig dag, perfekt en lönedag också!;)
För min del blev det mest shopping av mat, husartiklar och självklart godis! Allt handlar ju om balans, eller hur? Kombinationen av svenska jordgubbar och choklad är ju livet!;)

Min hals strular vilket SUGER då min kropp verkligen vill träna! Jag har motivationen på topp just nu och tycker att mitt nya träningsschema är så kul!
Men halsont är väl bara ett bevis på att kroppen vill slappna av, men även också lite egenpåverkat med tanke på förra helgens tältning i regnet!
Är ni duktiga på att lyssna på kroppen?
Jag överväger alltid att träna ändå, även om jag mår sämre, endast på grund av att jag verkligen verkligen vill! Men oftast lyssnar jag på mitt sunda förnuft (japp, jag har ett sånt;)) och skippar för jag VET att träna när man är sjuk bara gör det värre! Dels för den tillfälliga sjukdomen men det kan också leda till andra skador, exempelvis på hjärtat!
Vi får la se hur jag mår imon helt enkelt:)

By the way har jag hittat världens roligaste app så nu hoppas jag på att kunna bjuda på lite fler filmer när jag listat ut hur jag ska få in dom i bloggen 😉
Undertonen får ni kolla på @fiaanderberg på instagram 🙂

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!