Working on dat A S S

Favvobenpressen

Favvobenpressen

Igår fick jag äntligen utföra benpasset som jag velat så länge och träningsvärken gör sig till känna idag vill jag lova!
Som jag skrev kan jag inte lägga upp mitt upplägg just nu men jag tipsar gärna om lite favvo övningar för ER som undrade 🙂

Igår ville jag ärligt talat gråta, jag älskar samtidigt som jag hatar, jag gråter samtidigt som jag skrattar till det här upplägget för fy för bövelen!
Just nu totalaälskar jag att träna mina ben och det händer grejjer vill jag lova!
Jag tänkte i allafall tipsa om min favoritövningar för just rumpan!:)

1. Abductor! Den skönaste övningen för rumpan! Testa att supersetta, lite tyngre vikter först och sen lite lättare och kötta!;)

image

2. Benpress (3 olika varianter)
Vanlig benpress, benpress med benen tätt ihop samt högre upp (tar mer för rumpan) och benpress på sidan( man står på ena knät i maskinen med ansiktet åt sidan och pressar med ett ben, bränner satan i rumpan)

image

3. Donkey Kicks i smithmaskin eller med hantlar

image

4. Hip Thrusters i smithmaskin, mot bänk eller med medicinboll

image

5. Squats i smithmaskin eller fritt

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur ser dina reparationer och set ut när du tränar? Just nu känner jag mig så långt bort till allt vad träning heter och när man tittar på andra bloggare så tränar de extremt mycket och länge på gymet. Vilket gör att jag känner hopplöshet i att försöka vara lika duktig…gör att jag inte går alls till gymet.

  Tess 2015-06-26 06:24:31
  Svara
  • Svar på Tesss kommentar.

   Jag har aldrig förstått grejjen med att träna två timmar på gymmet! Jag är där mellan 40 minuter och 1 timme! Just nu kör jag högreps på min pts nya upplägg! Jag brukar köra 3-4 övningar på varje kroppsdel ungefär 🙂

   Sophia 2015-06-26 08:01:15
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!