Onyttigt?!

Ja ni vet ju bad jag tycker, allt med måtta egentligen! Dock har den senaste tiden blivit mer ”onyttigt” än vad som är måttligt för mig 😉 Ni vet min matlust, den har inte varit på topp samt att det har kommit lite semester i mellan! Vanligtvis brukar jag inte skilja på semester och vardag då jag vill ha en så balanserad livsstil som möjligt men samtidigt njuter jag av lite annorlunda mat på just semestern! Är man iväg och reser eller semestrar någonstans utanför sitt hem så blir matvanorna annorlunda, så enkelt är det! Jag äter sällan räkmacka till middag men självklart fick det bli en sådan när vi va i smögen exempelvis!

Den senaste veckan har fortsatt i semestermode, mycket mat, ganska mycket godis och så vidare!
Det sköna är att jag vet att jag snart kommer återgå till min rutiner igen! Dock är det en sak som har förändrats! Sen jag slutade ha mina treatdays och istället kör mer på kroppens känsla har mycket utav mitt sug efter exempelvis godis försvunnit ( när min matlust är som den ska förståss)
Jag jar också slutat hetsäta som jag gjorde förr, som om det inte fanns någon morgondag kunde jag äta!

Vad jag vill säga är att det är okej att gå utanför vardagarna i mellanåt, som i mitt fal några veckor! Jag vet att när min kropp är redo kommer den återgå till vardagen igen, med allt som har med ”nyttig” mat och matlådor att göra!
Man får inte vara för hård mot sig själv, det är okej att inte alltid vara på topp! Livet handlar också om att njuta 🙂 Oavsett om vad man njuter av är det viktigt att äta det som får en att man bra, det man tycker om! Gillar man inte kvarg, då ska man heller inte äta det!

Jag längtar just nu ihjäl mig efter mina rutiner, just för att jag saknar min träning! För lite mat har resulterat i att jag inte orkar! Denna veckan besökte jag gymmet en gång innan jag blev sjuk och fick feber! Just nu längtar jag efter att få köra hårt på mitt träningsschema och se hur det utvecklar min kropp, för nu vill jag nämligen börja se lite resultat på rumpan och mina ben, och det mina vänner, det gör man inte genom att käka yoghurt till varenda måltid!;)

Stade på vulkanpizzan g

Testade på vulkanpizzan för första gången idag och jag säger såhär, man ORKAR inte en hel själv;) Men gott va det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!