En helg i välmåendets tecken

Den helgen har jag inte tänkt, jag har bara gjort! Jag har visserligen varit sjuk och mått otroligt dåligt, men samtidigt så jäkla bra! Min Sanna från Stockholm har varit här, vi har sighseeat runt Halmstad, vi har shoppat på gekås, vi har ätit den nya vulkanpizzan i Båstad, vi har ätit italiensk glass på Riccardos, godaste hamburgaren på Wild West Steakhouse, kollat Saw filmer och flera ändra skräckfilmisar, fått njuta av lite sol men framför allt njutit av varandras sällskap!

Helgen har inte bjudit på mycket träning med tanke på att jag har varit sjuk men min kropp har bara mått bra av att vila, jag tror att det blir vila idag också för att sedan ge mig på gymmet i morgon!:)

Har ni haft en bra helg hörrni?
Puss på ER!

image

1. Shopping på gekås 2. shopping på gekås 3. shopping på gekås 😉

image

4.Pw i Halmstad 5. Roadtripp 6. GEKÅÅÅÅS

image

7. GOASTE burgaren på Wild West 8 o 9. Italiensk glass på Riccardos

image

10. Vulkanpizza på stranden 11. Coolaste videoinspelningen i Laxvik 12. Underbar kokosglass

image
13. Kärlek 14. Grill i Tylösand 15. Vänskap <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!