Nykter på After Beachen i Tylösand?

image

Är det något jag verkligen älskar så är det att sola! Det finns absolut inget bättre än att bara ligga still och sola, och njuta… och bli brun. När vi reste i tre månader i Thailand och Australien kan jag ärligt talat erkänna att jag solade i stort sett hela resan, 3 månader alltså. Lite utflykter då och då, men mestadels solade vi minsann. Och man får ju passa på nu när Sverige visar sig från sin allra bästa sida för ärligt talat, det finns inget bättre än svensk sommar när den visar sig såhär!

Min fina Hanna kom hit vid 07:30 och jag gymmade för första gången på en vecka, otroligt härligt men ack så jobbigt det är att ”komma tillbaka igen”.
Därefter begav det sig mot Tylösand för sol samt after beach senare!

En sak som jag har märkt, sen jag började festa nykter, är hur vi svenska faktiskt är i nyktert tillstånd. Vi behöver verkligen alkohol i kroppen för att kunna slappna av, för att kunna ha kul.
Missförstå mig rätt, som jag tidigare skrivit har jag full respekt för er som dricker och dom som vill göra det, men jag kan tycka att det är synd att allt ska behöva vara så stelt och pinsamt bara för att man inte fått några öl i kroppen.
Jag inser mer och mer att kommentarerna jag har fått under det senaste 1 och 1/2 året nämligen inte stämmer!
Jag är verkligen inte tråkig någonstans och jag är absolut inte tråkig för att jag väljer att numera vara nykter. Jag har lagt upp en video på instagram (några clip från filmen nedan) där jag dansar loss (jag är i stort sett den enda som dansar loss på after beachen). Jag släpper allt, jag bryr mig inte om vad andra tycker, jag skrattar, jag skriker och jag sjunger med och har bara så jäkla kul, helt utan en enda droppe alkohol i blodet.
Jag hoppas att jag aldrig mer kommer behöva höra frågorna som lyder; varför dricker du inte? Är du gravid? Har du blivit nykterist?
NEJ, NEJ och NEJ! Jag har bara så mycket roligare utan. Filmen hittar ni på instagram under namnet @fiaanderberg. Det är bara en kort filmsnutt, men den visar ren lycka.

Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag i vårt soliga land!
PUSS PÅ ER och tänk på att göra det som gör er själva glada, inte det någon annan vill!

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • JAAAAAAA snälla, det skulle vara super! :D:D

  Sophie 2015-07-07 14:52:56 http://www.itgoeson.blogg.se
  Svara
 • Hej Fia! Du, jag läste någonstans att du har rest runt i Australien? (Hoppas jag inte inbillar mig, i såna fall vore det lite pinsamt ..) Jag och min kompis tog studenten i vår och nu tänkte vi jobba för att sedan åka till Australien i januari. Därför undrar jag om du har några tips på vad man MÅSTE se/göra, hurdan budget ni hade, vilken sorts mat det finns, på vilket sätt ni reste osv .. Eller kanske du redan har skrivit något inlägg och kan länka? Hur som helst vore jag tacksam! 😀

  Sophie 2015-07-03 05:32:52 http://www.itgoeson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Hej Sophie 🙂 Åhhh fy vad avundsjuk jag blev, det stämmer alldeles utmärkt att jag har varit och självklart ska jag hjälpa ER 🙂 Vill ni att jag gör ett inlägg om det, isf kan jag göra det i nästa vecka 🙂

   Sophia 2015-07-03 20:55:14
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!