Frågepodd

Jossan och Fia vill väldigt gärna ha in massa massa frågor så vi kan sätta ihop ett poddavsnitt där vi svara på dem. Mycket därför att vi tycker det är roligare att svara på era frågor muntligt typ 😉 Jag är mycket mycket bättre på att formulera mig muntligt än skriftligt och jag tror många av er tycker det är roligare också 🙂

Maila oss [email protected] eller kommentera våra bilder på instagram eller här på bloggen så kommer vi att samla ihop alla frågor till ett enda långt, härligt avsnitt.
Och hörrni, inga frågor är dumma, pinsamma eller jobbiga! Varken jag eller Jossan blir lätt generade you know 😉

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Varför tror ni man har en så olik syn på mat o hälsa nu jämfört med när man var barn? Då kunde man äta bullfika med leende på läpparna dagligen, pannkakslunch och sitt älskade lördagsgodis. Var det så att man följde med på tex Coop så tjatade man ju ihjäl sina föräldrar på ”vill ha kakor”, ”mamma glass”, ”åh godis!!”. Men nu? Nu är det ju helt annorlunda för dem flesta. De saker jag nämnde över ger ju bara ångest i dagens samhälle kring ungdomar

  Moa 2015-07-02 07:19:55
  Svara
 • Hur ser ni på detta med ”treats”/”cheats”/”onyttig mat”? Tycker ni man ska ha en speciel dag, måltid eller bara äta vad man vill när man vill? Tycker ni man kan äta en B&J per vecka eller vsd går gränsen för vad och hur ofta man ”bör” äta något?

  Moa 2015-07-02 07:17:32
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Fina Moa, tusen tack för att du ställer frågor, det gör mej så glad, jag antecknar frågorna och vi svarar på dem i frågepoddavsnittet som förhoppningsvis kommer snart:)

   Sophia 2015-07-02 11:19:07
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!