Vår resa räknas

Igår laddade vi upp vårt sjunde avsnitt av välmåendepodden och responsen är fantastisk! Det för mej och Jossan så otroligt lyckliga och vi hade aldrig kunnat ana att det skulle bli såhär fantastiskt bra!

Gårdagens avsnitt handlar om min och jossans resa, våra resor i välmåendets tecken kan man säga! Jossans kamp om att aldrig ha följt viktkurvan och min resa som började med viktnedgång som blev en livsstils förändring och sen att jag idag kämpar mot mina ätstörningar! In och lyssna på avsnittet, ni är många som ställer dessa frågor och jag tror ni kommer älska avsnittet 🙂

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!