Veckoplanering av mat

Hej finingar! Har ni en bra helg hittills?
Min är toppen, vädret är ju underbart!

Då min matlust varit dålig den senaste tiden bestämde vi på senaste KBT mötet att min första hemläxa skulle vara att komma igång ordentligt med maten!
Jag ska käka 6 ggr/ dag ( som jag gjort under tiden jag gick ner i vikt men som jag tappat lite nu) och inte fundera massa på om jag är hungrig eller inte! Är
Klockan lunch så ska jag äta helt enkelt, oavsett om jag är hungrig eller inte!

Ihop med detta kommer också
Att jag måste bli bättre på att planera måltiderna, göra matlådor för lunchen samt planerat redan inför veckan vad vi ska äta till middag! Då blir det inte så jobbigt varje gång man ska laga mat utan man gör bara det som står på lappen 🙂

Även tillsammans med detta kommer också att jag ska äta mat JAG TYCKER OM! Jag kommer fylla mina matlådor med mat jag älskar, på så vis finner jag motivation till att äta! Har jag bara en tråkig torskbit med kokt potatis och broccoli i min matlåda funkar det inte, den typen av fitness funkar inte riktigt för mig!
Jag vill ha näringsrik pch bra mat men som samtidigt är god och jag lovar ER, god mat behöver inte innebära onyttigt!

Matlådan inför veckan kommer bestå av köttfärsås och bönpasta med sallad och rivna morötter! Bönpasta är verkligen något jag kan rekommendera, proteinrikt och smakar sååååå gott, liknande pasta i både konsistens och smak 🙂 Beställ någon variant i ER nästa beställning från NutriNick vetja, deras är sååå god!
Recept på min köttfärsås kommer i veckan 🙂

När vi handlade idag handlade vi alltså mat för hela veckan, förutom helgen, då vill vi va lite spontana 🙂

Mån: Korvstroganoff med Ris

Tis: Pasta Carbonara

Ons: Lax i ugn med kokt potatis

Tors: Grillad marinerad kyckling med hemmagjord potatissallad (recept kommer)

Fre: Bakad potatis med någon röra, något tips kanske?

Vad tror ni om detta?:) Jag tycker inte maten känns särkilt tråkig iaf 😉

Förövrigt fylldes kylen med frukt och grönt, yoghurt, kalkon, ost, bär, potatis och ris 🙂

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!