Sommar sommar sommar

Jag spenderar mycket tid med min familj just nu. Ni som har mist ett husdjur, en familjemedlem vet ju som sagt hur det känns. Man är fylld av tomhet. Snart hoppas jag i alla fall att man kan plocka fram de gamla och roligare minnena, det man vill minnas.
Jag befinner mig i Värnamo, det är ganska soligt och hyffsat varmt, konstigt nog nöjjer man sig med 16 grader juli, visst är det fantastiskt 😉 hahaha

Det 9nde avsnittet av välmåendepodden släpptes idag, och vi pratar sommar.
Både jag och Jossan plockar fram våra allra härligaste och mest idylliska sommarminnen. Fast också en del drömmar, jag har fortfarande några idylliska somrar kvar på olika ställen som jag vill uppleva 🙂
Jag visar några av mina absolut bästa sommarminnen i bilder, så ni kan relatera till min röst samtidigt tänkte jag, finurligt va? 😉 Avsnittet kan ni lyssna på här 🙂

DSC_0778

DSC_0783

DSC_0787

DSC_0823

DSC_0831

DSC_0006

DSC_0024

DSC_0074

kollage 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!