Cirkelpass på absoluta favvoplatsen

Söndag och jag har haft en underbar helg, faktiskt 🙂 Som ni såg igår har jag ätit MASSA god mat hemma hos mamsen och S 🙂
Hela familjen har väl egentligen varit väldigt mentalt trötta sen i torsdags och jag har inte tränat på hela 4 dagar! Jag har helt enkelt varken haft lust eller ork! Och det får helt enkelt vara okej, jag har behövt vila och sörja, det har vi alla behövt!
Idag har vi också skickat iväg massa fina bilder för framkallning för att sedan göra ett album för lilla Mollis <3

I morse kände jag iaf för lite träning så jag tog mig ner till sjön klockan 07:30 för ett litet cirkelpass och så härligt det va! Rofyllt och bara så fint! Jag tror att detta är min absoluta favvoplats faktiskt!

Cirkelpasset bestod av 4 övningar x 4 ala 30s på vardera övning med 30 sekunders vila.

höftlyft
Squats
stående bakåtspark(enligt bilden nedan)
bulgariska utfall!

Avslutade allt en skön promenad med mamma och Malte och en god frulle på terassen!:) DRÖM!

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!