Status

I onsdags var statusen Rofylld. Det var längesen jag kände så, totalt lugn i kroppen. Inga jobbiga tankar kring mat, vikt, fett eller tärning, bara rofylld helt enkelt. Jag var nöjd med tillvaron.
Såhär veckan innan mens, tro det eller ej, känner jag mig fortfarande rofylld.

Jag har skött kosten exemplariskt i lite mer än två veckor nu. Första veckan vad riktigt jobbig, mycket tankar och jag kände mig fluffig!
Så känner jag INTE denna veckan! Men i onsdags vaknade jag upp stolt, stolt över att jag bara efter 4 gånger på KBT verkligen funderar kring saker och ting, verkligen tar åt mig av allt hon säger och verkligen analyserar om saker är så realistiska som jag tidigare har trott att dom är. Jag gör inte allt rätt och det är inget som förväntas av mig heller, däremot kämpar jag och försöker, och bäst av allt, JAG VILL.
Jag fick förra veckan bekräftat att det som är min största rädsla inte är sant, att mer mat skulle göra mig tjock!
Bilden nedan visar detta, mer mat, mat på regelbundna tider och god mat påverkar absolut inte min kropp negativ, snarare tvärtom.
De senaste två veckorna har jag haft GOD mat i mina matlådor, just för att min motivation kring mat ska komma tillbaka.
Jag har haft köttfärsås med ris eller bönpast och korvstroganoff med ris. Kvällsmatsedeln bjöd på fetaostbiffar med potatismos i måndags och flygande Jacob någon dag efter det.. Det vill säga, ingen tråkig dietmat som innebär kokt torsk till frukost, lunch och middag och gärna till mellis också, utan bra och god mat. Jag är ett bevis på att det funkar.

Jag hoppas att min stolthet lyser igenom, för det är det jag vill förmedla.
Jag vill förmedla att rädslan du också kanske känner, bara sitter i huvudet och ju mer du kämpar emot monstret ju mindre blir det.
Det måste ta tid men känsla av att man vågar och känslan av att man klarar är så fantastisk.
Ta en titt i spegeln, du är perfekt precis som du är!! Ät och må bra! Det gör ja 🙂

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!