Veckans mat

Veckans mat handlades av sambon idag, man blir visst väldigt bortskämd när man pendlar och kommer hem sent;) Han visste precis vad som skulle handlas och hand hade gjort en matlista helt själv, som faktiskt blev riktigt bra, om jag får säga det själv 🙂

Han skämde vän bort mig med att göra mina matlådor även denna gång, herregud vad ska det bli av mig ? Veckans matlådor blir i alla fall köttfärssås med ris, ja jag vet IGEN men jag va helt enkelt sugen på det 🙂 Vill ni testa min köttfärssås har ni receptet här!

Matsedeln blir i alla falla spännande, en blandning av ordginellt och nytt ovh lyx med tacos på en måndag som det blir ikväll.

 • Måndag: Tacos
 • Tisdag:Kycklinghamburgare
 • Onsdag: Grill på Roxette
 • Torsdag: stekt torsk med soltorkade tomater, bacon och potatis i ugn
 • Fredag: Bacon och päronsallad med ädelost (sååååå gooood)
 • Önskar ni recept på något så hojta!:)

  image

  image

  image

  image

  Kommentera

  Skicka Kommentar
  Sparar din kommentar...
  2kommentarer
  • Jag skulle älska recept på torsken! Har ett paket i frysen men saknar inspiration ☺️

   Sara 2015-07-20 21:52:06
   Svara

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!