Fake IT til you make IT

Haha alltså detta citatet passade så bra in på mig när jag vaknade i morse. Det har cirkulerat i huvvet sen igår när vi spleade in ett helt underbart poddavsnitt och det är ju bara sååååå sant! Det måste vara det bästa citatet någonsin, det gör mej glad, det gör mig lycklig och det passa rin så bra på mig! Någon förklaring får ni inte idag, det får ni på lördag i podden men en ledtråd skulle kunna vara att det är såhär jag hanterar min ätstörning ofta. Avsnittet handlar om just hur man får ett bättre självförtroende samt en bättre självkänsla så det har ju med det att göra J Vi googlar även skillnaden mellan de två olika för det visste vi tydligen inte.

Jag har skrivit om det tidigare och även nämnt det i podden i något av avsnitten i början:)
Jag lovar ni kommer känna igen er så otroligt mycket, för det stämmer!!!! Och känner man inte igen sig borde men börja med detta, helt klart!

Ser jag fram emot Roxette nu ikväll eller??? EHMM JAPPP. Kläder enligt shes got the look och jag kommer få en sån joyride kväll så det står härliga till.

Vädergudarna, håll kvar vid sol för bövelen!!!

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!