Cause I got my sweats on

Mjukisbrallorna är på och jag kastade mig i soffan direkt efter jobbet. Känns som det var evigheter sen jag bara slappade i soffan?
Det har varit mycket de senaste veckorna, massa jobb, pendling, podding, blogging, konserter, träffa folk, ja du fattar.
Igår var en utav P närmaste kompisar hr och berättade om sitt kommande ”projekt” som jag förhoppningsvis kommer vara med på på ett lite hörn. Mer än så kan jag tyvärr inte säga men blir som han har tänkt så kommer detta bli riktigt riktigt bra. Så roligt att få blanda sig mer och mer in i det man tycker är roligt.
Vi hämtade också en lite vän som kallas Olsson igår som bor hos oss över helgen, en riktig spinnare är han 😉

Ikväll blir det lugnt. P ska ut och undrade om jag ville hänga på MEEEEEEEN mysbrallorna lockar och det håriga sällskapet också för den delen. Man behöver kvällar där man gör absolut ingenting, i alla fall jag 🙂
Slog på The 10th kingdom precis, har ni sett den?
En fantasyserie som kom 2000, handlar om snövit, troll och dvärgar och sån, absolut svinmysig.

Hoppas ni får en magisk kväll mina hjärtan 🙂
Ta hand om er lite extra ikväll 🙂
image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • nää vilken söt katt! har ni några namn till era blivande kattungar? 😉

  Agnes 2015-07-27 20:02:29
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Jag vet visst är han sööööt 🙂 Vi har pratat om Charlie och Ture till våra katter men vi vet ännu inte kön. Charlie funkar ju även om de tär en tjej, men den andra vetvi inte riktigt då 🙂 Elsa kän´des den ena som så kanske blir Charlie och Elsa 🙂

   Sophia 2015-07-28 10:27:13
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!