Dagens

God kväll hjärtegull!
Mår ni bra? 🙂
Jag vaknade upp i morse, ganska så utvilad faktiskt! Det var längesen jag vaknade och kände att jag inte skulle vilja sova ett år ungefär. Skönt när man känne ratt man börjar komma ikapp igen. Vilan i lördags var nog välbehövlig.
Jag tog mig ut på en promenad då jag bestämt mig för att icke inta gymmet idag med det senaste podd avsnittet måndagspepp. De snackar attraktionslagen och jag ÄLSKAR det helt och hållet, så mycket.
Avsnittet handlar om hur man attraherar det man tänker och att man kan få ALLT man drömmer om bara man tänker positivt. Så nu ska jag beställa hem boken The Secret och börja sätta upp mål som jag kan attrahera fram! Tänkte göra en Vision Board också, hur fint? Där ska jag samla allt jag drömmer om och allt jag vill uppnå.
Ja jag vet att jag tjatar men det finns inget bättre än citat ”Don´t dream your life, live your dreams”´för det är så sant. det citatet tillsammans med attraktionslagen kan föränra folks liv, mitt liv.
Så är det med det 🙂

Igår gjorde jag förresten en ny sats av min granola, den tar ju slut något så djävulskt snabbt här i huset 😉 Jag har i allafall hittat hemligeheten, den som jag så länge sökt efter, nämligen den perfekta, knapriga Granolan 🙂
Hemligheten är att blanda havregrynen med en 1/2 dl agavesirap blandat med lite fibersirap och sen steka blandningen i stekpannan tills den blir gyllenbrun och sen rosta den i ugnen tillsammans med allt det andra! Bättre än Pauluns granola, jag lovar 🙂 Receptet på min vanliga granola hitta ni här

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!