Interior

Något jag verkligen älskar är inredning, tyvärr här det dock inte funnits varken tid eller pengar till en massa sånt just nu. Men den senaste tiden har jag suttit och kollat och drömt om att förnya lite hemma. Tycker enkla saker som kuddar, ljuslykter och några fina posters liksom räcker, det behöver inte vara större och mer grejjer för att piffa upp ett rum så det känns lite nytt. Ta fram färgglada kokböcker och ställ fram och piffa upp i badrummet med fina färger på mattor och textiler.
Senaste tiden har jag suktat efter grejjerna nedan, hur fina är dom inte? 🙂 Och MARMOR? Jag är som vanligt lite efter men ja, det är så fint!!!!

1111111111

1. Poster||2. Marmorbricka||3. Ljusfat i marmor||4. Kuddfodral i Jute||5. Glassbok||6. Glassbok||7. Grå linnekudde

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!