Veckans mat

Japp, jag är en tråkmåns, de blir nämligen köttfärsås med ris i matlådorna denna veckan också. Jag har lite tappat fantasin för maten till matlådorna, vad brukar ni ha? Ge mej tips på mat som blir gott dagen efter 🙂
Jaja, huvudsaken är att jag äter känner jag, vilket jag verkligen gör nu förtiden 🙂

Veckans matlista består i alla fall av…….

Måndag: Varma mackor
Tisdag: Spaghetti Carbonara
Onsdag: Torsk med soltorkade tomater och bacon (vi åt aldrig denna veckan så recept kommer)
Torsdag: Ugnsfalukorv med potatismos
Fredag: Kött med rostade rotfrukter

Jag har satt stopp för falukorv här hemma, P älskar det men finns det något tråkigare än vanlig, stekt falukorv med kokta makaroner. Nej dra mej baklänges, däremot älskar jag ugnsfalukorv, det är ju underbart gott, med mos till. Hmmmm kanske det skulle vara något att ha i matlådorna nästa vecka? 🙂 Något med potatismos får det nog allt bli i allafall för MUMS!!!!!!!!!

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Lasagne är väldigt gott tycker jag, toppen att göra massor och blir inte konstig konsistens i micron efter det legat i frysen 🙂 Sen har jag fastnat för wrap i sommar, typ att blanda i lite couscous, lax, och massa grönsaker + sås 😀

  Felicia 2015-07-28 17:50:26
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Lasagne är ett grymt bra tips, det brukar P ha i sina och ja WRAPS 🙂 Funkar ju att äta kallt 🙂 Tack söta du 🙂

   Sophia 2015-07-29 06:46:56
   Svara
 • Jag tycker att paj är perfekt matlådemat och går ju variera i all oändlighet. Kycklinggryta med matvete är också supersmidigt 🙂

  Carro Hjelm 2015-07-28 11:42:21 http://hjelmcarro.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Carro Hjelms kommentar.

   Åh Carro det var verkligen ett grymt tips med paj!!!! Kyckling har jag tappat lusten för helt, vet inte riktigt varför men den kommer snart tillbaka. Annars är kyckling grymt också. Tack för tipset! <3

   Sophia 2015-07-28 12:04:41
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!