Blåbärssmoothie och sånt

image
Vi plockade ju blåbär i söndags ju, och ja det är jättemysigt och sådär men det tar ju bokstavligt talat ÅR och DAGAR att fylla en burk med blåbär? P pratade hela hela tiden om att bärplockare var efterfrågade nu och att man kankse skulle ha detta som jobb? Och när jag vill ha en liten paus fick jag höra kommentaren ;Hade detta varit vårt jobb hade man inte kunnat ta paus älskling, man tjänar pengar per liter!
Hahaha ja vem vet, amn kankse skulle bli bärplockare, men som sagt, det gäller att plocka en jäkla massa bär om dom tar betalt per liter.
I vilket fall som helst gillar jag att vara ute i naturen, det är så avkopplande och skog luktar gott.
Jag är uppvuxen i vår sommarstuga på sommrarna (där min mamma och S bor nu permanent) så jag njuter varje gång jag får komma till skogs så att säga. Plus att det kryllar av blåbär i skogen och jag är ju smålänning, så ja, jag gillar ju att det är gratis så att säga… 😉

Frullen fick bli en blåbärsmoothie i morse, jättegod blev den. Den gjorde på 2 dl naturell yoghurt, 1 dl blåbär, 1 banan, 2 dl mjölk och 2 dl fiberhavregryn. MUMS! Mycket matigare med havregryn i smoothies, man blir mätt på det liksom.

Såg ni listan igår förresten? Listan på mina topp 10 resmål 🙂
Har ni någon lista, vore kul om ni delade med er 🙂

Hoppas ni får en fin kväll 🙂
PUSSSS

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!