Greeeeeeece!!!!!

Japp ni läste rätt, semestern är bokad!!!!!!!! 1 vecka ihop har jag och P och ja, vi ville iväg.
Jag har inte varit utomlands sen i vintras vilket är aaaaldelles för länge så ja, en vecka med All Inklusive till Kos, JA TACK! Fördelarna med att jobba på Resia är samma som nackdelarna. Man har konstant tillgänglighet till att boka en resa, man har konstant tillgänglighet till att kolla priser! och ja som, sagt det är både på gott och ont 🙂 Attracktionslagen funkar, hade bestämt att vi skulle hitta något billigt ich vad springer man på, jooooo Mikro poli Kos med fritte den 14 augusti. Jag ska äta träna, träna, äta, träna, soooola:) LYCKA!!!!!

image

image

image

image

Bilder från Fritidsresor.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!