Morgonstund har guld i mun

image

Kalla mig klyschornas drottning om ni vill, man kan ta det osm klyschor eller ås kan man tänka till lite och ta det som fantastiska ordspråk.
Den senaste tiden har jag njutit, jag har känt mej rofylld och lugn och inte varit alls kroppsfixerad eller stressad över hur jag ska träna nästa vecka för att få så effektiv och fettförbrännande träning som möjligt. Jag har stannat upp och istället njutit av hur bra träningen får mig att må. Jag tränar inte för att bli snygg, för jag duger precis som jag är. Jag tränar för att jag mår bra.
Mina mål med träning har alltid varit väldigt ytligt, bli snygg och gå ner i vikt.
Vad är det egentligen för fel på att ha mål som typ; Jag tränar för att jag vill leva längre? Jag tränar för att jag mår bra? Jag träna för att förebygga eventuella skador som kan bli när man blir äldre?
TYYYYYYP! Tycker anledningar låter grymma och dem passar mig, nu och förhoppningsvis för alltid 🙂

I morse va det plyodag men palla dra till gymmet när man vaknar upp av att solen skiner och fåglarna kvittrar? NOOPE! Körde ett cirkel/plyo pass på gräsmattan utanför istället och avslutade med 30 minuters promenad. P köpte ett gummiband genom skolan han pluggar på, är väl egentligen anpassat för rehabövningar men funkar alldeles utmärkt att träna rumpan på som bilden nedan 🙂
Testa vettja!

Cirkeln bestod av 5 övningar, 4 x 30 sekunder på varje med 30 sekunder vila i mellan.
Utfallshopp
Benböjshopp
Bulgariska utfall
Sidoutfall med böj
Sidogång med gummiband

Önskar er världens bästa torsdagskväll finisar!
image

imageimageimageimage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!