Fredagspirr

Hej hopp kaffekopp!!!!
Alltså jag skulle nog helt ärligt kunna säga att fredagar är den bästa dagen på veckan enligt mig. Ni vet, man har den där pirriga känslan i magen över att man har en heeel helg framför sig. Specielt roligt är det ju om man ska göra något kul eller bara mysa med dom man älskar.
Här hemma tror jag det blir ganska lugnt. Jag jobbar en sväng mellan 10-15 på TM imon, annars ska jag träna och bara va tror jag.
Kvällen kommer bestå av lite godis och slapp i soffan. Lite poddinspelning inför morgondagens avsnitt som släpps klockan 10 blir det också. Ha rni missat förra veckans hittar ni det här.
Jag och P har alltid problem med att komma på filmer att titta på när vi väl ska göra det, det slutar nästan alltid med att vi blir sura på varandra för ingen kan komma på. Har ni tips? Jag älskar skräckfilm, gärna så sjuka filmer som möjligt 😉

Ha en fin fredag hörrni.
Puss

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!