Slappedag och tankar

Glad lördag på ER 🙂
Sämre dag för mej idag, jeansen skulle på och som ni vet har jag utvecklat någon form av jeansfobi den senaste tiden, otroligt jobbigt men ja, man ska ju utsätta sig för sina rädslor och ja, det gjorde jag och det va ju inte så farligt! Förutom att jag känt mej obekväm hela dagen men det där är ju så varierat från dag till dag!

Körde i morse ett benpass med fokus på rumpa med alla min favvoövningar, ni vet, kickbacks i smithen, abductormaskinen, tät benpress och ja, lite sånt!;)
Efter det bakade jag lite faktiskt, nämligen magiskt goda blåbärsscones som dyker upp på bloggen imon 🙂 Det vill ni väl?
Sedan blev det 3 timmars jobb, lunch på stan med P, nu lite slapp innan vi ska käka och sen dra ner på stan, ta något att dricka och lyssna på livemusik!
Helt okej lördag men jag längtar lite extra till Grekland nu vill jag lova!

PUSSS!!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har också fått jeansfobi nu förtiden! Men undrar hur du fått sån platt fin mage och fin form? Några tips, skulle behöva kostschema för äter samma några tips 🙂
  Kraaam

  Mickis 2015-08-02 16:49:43
  Svara
  • Svar på Mickiss kommentar.

   tack snälla söta du!!!! det finns tyvärr inga quickfix och det går helle rinte att punktförbränna, mitt tips är styrketärning varvat med konditoonstränings samt bra och näringsrik mat! har gjort flera inlägg senaste tiden me dhur mina matsedlar ser ut och hur och vad jag äter. Jag tycker inte kostschema är ett alternativ, jag anser att man själv ska hitta sin grejj och sin balans. jag har gått på kostschema och har aldrig någonsin mått så dåligt!!! Maila mig gärna om du vill ha mer specifika tips 🙂 Annars har jag som sagt flera inlägg på bloggen, bland annat ;http://fiiaan.se/?p=4277 och http://fiiaan.se/?p=3018 🙂

   Sophia 2015-08-04 17:17:57
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!