Kroppsidealet

För mej är det sjukt att vi inte kommit längre i världen idag. Att vi fortfarande inte har lärt oss att man är fin precis som man är.

Heta diskussioner överallt på sociala medier finns ju idag, angående det här kroppsidealet.

Dom säger bort med det smala och fram med kurvorna, eller så säger man tvärtom, smalt är snygg och är man kurvig är man tjock!? Vad fan har hänt med ATT MAN ÄR FIN PRECIS SOM MAN ÄR?! Satsa på att vi sa upp alla sorters kroppar, inget ska uteslutas här! Det finns människor med långa ben, det finns människor med korta ben och det finns personer med fler kurvor än andra, likaväl som att det är fullt normalt att ha bål eller bruna ögon, eller kanske gröna och grå? Jag anser att alla typer utav kroppar borde visas i sociala medier, alla typer av kroppar borde visas som modeller.

Vem är det som berättar för mig att jag (med mycket kurvor) inte kan vara lika sexig i ett snyggt underklädeskit från Victoria Sectret som modellerna själva? Vem är det som säger att en Victoria Secret modell inte kan vara lika snygg i lite pösigare kofta som en plus size modell (som det så fint kallas) bär?

Varför måste allt vara svart eller vitt? Varför måste allt ha en storlek?

En människa, en individ är ju typ det coolaste som finns! Hur coolt är det egentligen inte hur en kropp funkar? Vi har ben vi kan gå med, vi har inre organ som fungerar och miraklet att kunna skaffa barn som kvinna, hur fint är inte det? Och så väljer vi att hänga upp oss på saker som egentligen är ganska löjliga!
Vi lägger ner mycket, tid, pengar och tankar kring våra utseenden idag och det finns bara en anledning till det! Framförallt tjej växer upp med en bild om att såhär ska man se ut! Man borde istället växa upp med en bild att såhär KAN man se ut, och såhär, och såhär också!!

2015 är året, idag borde alla anses som exakt lika mycket värda, exakt lika snygga! Där med basta!
Om inte någon annan förändrar världen tänker jag fan göra det!
Jag har nått tillräcklig dålig över min kropp! Det får vara slut med det nu!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!