Perfekta räkmackor

Torsken har blivit lite lidande två veckor i rad nu, sorry för er som verkligen verkligen ville ha recept, jag lovar det kommer men så fort det har kommit till torskdagen så har jag velat fuska kan jag säga 😉 Dock är det torsdag idag så recept kommer!

Istället för tosk var man konstigt nog sugen på räkor i torsdags. Jag stod där på Maxi bland räkmackorna och insåg att hej, jag ska göra egna.
Köpte surdegsbröd och räkor och gjorde fantastiskt goda räkmackor. Dock tror jag att jag åt någon form av dålig räka för mådde lite halvroligt i torsdagskväll och även på jobbet i fredags men men…. Gott var det.
Hemligheten är rostat bröd och massa jäkla majonäs typ 😉 hahaha.
Imon kommer recept på curryquorn, lite vegetariskt på bloggaaaa typ 🙂

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!