Redo för Grekland

image

image

Godmorgon måndag och godmorgon på er mina trogna och fantastiska läsare 🙂
Många som har börjat jobba igen efter semester? Vet hur de kan kännas men det är okej, man får känna så. Huvudsaken är att man inte gräver ner sig allt för mycket i det 🙂 Mitt bästa tips för att inte tycka det är allt för mycket vid jobb/skolstart är att ALLTID ha något att se fram emot, för mig funkar det och det är något som r jätteviktigt för att min vardag ska kunna fungera. 🙂

På tal om det så är jag så redo för Grekland. Jag och P har ju knappt haft någon semester så vi längtar verkligen.
Var på Gekås igår och köpte solkräm och tro det eller ej, jag handlade även lite kläder som inte är träningskläder för en gång skull. Hittade ett par magiska tygshortsoch två klänningar till hösten, bra va? 🙂
Nu fattas bara en härlig bok att läsa och jag vet redan vilken jag vill njuta av på stranden, ingen mindre än The Secret. Boken som kommer fördjupa mig ännu mer i attraktionslagen. Det kommer även bli lite plugg då jag snart vill tenta av min utbildning så jag kan bli klar livsstilsrådgivare någon gång 🙂 Det har ju legat lite på is nu under sommaren men hoppas på att snart vara klar 🙂

Vi fick också reda på igår att våra katter kommer att vara redo att komma hem till oss den 17 augusti, hur underbart är inte det?
Tyvärr kan vi inte hämta dem då, utan det får bli sista helgen i augusti. Vi handlade massa nya saker till dom små grisebebisarna igår, NU LÄNGTAR VI!!!!!!!

Ha en fin måndag lovies! Ikväll presenteras veckans matsedel som vanligt 🙂
Förresten hur perfekt är inte outfitten nedan, tygshortsen är höga och passar perfekt ihop med ett kortare linne. Kommer förmodligen bo i dem i Grekland 😉

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!