Veckans mat

Jag har fått ganska mycket frågor hur jag gör med mina matlådor och så nu så tänkte att jag tar pch ”presenterar” det (hur töntig får man låta ;)) nu när jag ändå tänkte ge er veckans matlista.

Okej, jag foodpreppar alltså en gång i veckan, oftast söndagar eller måndagar. Då lagar jag hela veckans matlådor, 5-6 stycken beroende på hur mycket mat jag gör såklart. Detta funkar otroligt bra för mig och det blir lättare för mig att få i mig mat när jag har matlådor hemma hela tiden. Ibland blir till och med någon matlåda över som ligger kvar i frysen som man kan använda om det krisar 🙂
Jag förvara tre matlådor i kylskåpet och resten fryser vi in. Nu har jag ätit köttfärs ganska mycket de senaste och jag tycker de thåller sig fint i kylen i tre dagar. Likså kyckling och fisk skulle säga. Salladerna brukar jag dock göra kvällen innan varje gång då jag tycker sallad kan bli rätt ”snuskig” när den ligger i matlåda för länge. De lådorna jag har frusit in plockar jag sedan upp samma dag som den ska ätas och så fortsätter det 🙂

Hur ser veckans mat ut då?
Matlådorna denna veckan kommer bestå av fantastiska fetaostbiffar med potatis, kommer dela med mig av receptet på biffarna, lovar 🙂

Måndag: Curryquorn med sweetchili i Wraps
Tisdag: Torskjäveln som jag väntat så länge med att äta, har inte varit sugen kan man säga men nu ska den ner 😉
Onsdag: Korvstroganoff med ris
Torsdag: Flygande Jakob

Jag vet att jag har varit superdålig på att dela med mig av recepten men jag lovar att jag ska bli bättre på det. 🙂 Dock hoppas jag att jag i alla fall kan ge er lite inspiration till era matlistor.

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!