Motivation = 0

Ja just nu är det faktiskt så! Jag får mycket frågor hur tusan jag kan hålla min motivation uppe så som jag gör och ja, vad ska jag säga! Det gör jag inte helt enkelt! Jag är precis som alla andra, på och av, älskar det och hatar det!
Dock är jag helt ärlig bär jag säger att jag oftast vill röra på mej, sen kanske det inte alltid är att gå till gymmet men jag trivs med att röra på mej!
Som nu, igår och idag har bara tanken på gymmet gett mej, ja vad ska man säga…. Lite ångest?;)
Och varför ska jag utsätta mej för det då? Jag älskar att gymma och jag vet ju att jag snart är tillbaka igen! Då kan jag istället välja att göra något annat! Som idag valde jag att cykla 1 mil, så skönt! Imorgon tänkte jag istället ta mig till utegymmet för lite plyo och cirkel!

Jag tycker absolut man ska pressa sig själv till den bästa versionen av sig själv MEN jag tycker absolut inte man ska utsätta sig för saker som får en att må dåligt!
Lyssna på vad kroppen säger, ge den lite tid och ge den vad den behöver! Promenader och cykelturer är underbart nu när
Sommaren äntligen är här! Gymmet finns ju kvar när jag vill igen!!!

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!