Primatlådan

image

image

image

image

image

image

image

Åh igår kom den, alldeles personlig och helt fantastiskt.
Sociala medier är väl helt fantastiskt? Jag fick nys om denna lådan på mitt älskade instagram.
Vad är detta då? Det är nämligen Sveriges första prenumerationsbox som är fylld med 100% ren och naturlig energi!
Allt är laktosfritt, glutenfritt och helt veganskt.

När man kommer upp i åren, (med ordet man menar jag mig själv ;)) har jag insett att min blir ganska bekväm och man faktiskt väljer att prioritera sig själv mer, och sånt som får en själv att må bra! Och det var min första månadsbox som jag nu får testa på och jag redan totalälskar konceptet och jag är ganska säker på att jag kommer älska innehållet lika mycket. En grym investering till sig själv.

Hur söt var inte menyn man fick med dååå??? Jag som älskar lappar och sparar alla lappar jag får från nära och kära!!!!!

Chocolate Mylk från Rebel Kitchen
Detox Te från Pukka
Raw ChokladPitch Dark från The Raw Cocolate Company
Apelsin och Citronläsk från Whole Earth
Frukt och nötbar med kokos från RAWbite
Paws, Safari, Jordgubb och Apelsin från Bear
Incabär
Chokladkaka mini från Lifefood

Ska bli så roligt att testa på alla dessa grejjerna kan jag säga, självklart kommer en utvärdering på allt och vad jag tyckte 🙂 Vill ni testa själv kan jag erbjuda er 10 % rabatt på er första låda med koden Fiaanderberg (gäller endast en prenumeration)här 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!