Middagsbjudning ikväll

God förmiddag på er.

Jag vaknade upp i morse och kände mej sugen på gymmet, så ja, gymmet fick det bli helt enkelt.
Vad va det jag sa? Lusten och motivation kommer tillbaka, kroppen behövde förmodligen bara va ifrån det där stället lite grann 🙂

Ikväll kommer äntligen momo och mofa på besök, det blir en väldigt försenad födelsedagsmiddag för mig kan man säga. P står för huvudrätten och jag bakade världens mest fantastiska efterrätt igår. Jag säger inget mer än att kvällen har ett jordnötstema. Receptet på efterrätten kommer dyka upp på bloggen ikväll och jag garantera er att ni inte vill missa det 🙂

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!