Countdown

image
Igår det 1 vecka kvar. Idag är det alltså 6 dagar kvar :)Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig någonsin har längtat såhär mycket efter en semester innan, för det har jag! Det är en speciell pirr-i-magen-känsla när man har något inbokat tycker jag. En känsla av lyx, glädje och förväntan! Nästan så att semester är bättre precis innan den har börjat, helt ärligt. 🙂

Jag är mer av en vinterresa tjej, med det menar jag inte skidsemester, med det menar jag att fly Sverige på vintern och gotta mej på stranden i ett varmare land! Typ.
Men iår bestämde vi oss för att åka nu, i slutet av sommaren för att fölänga den lilla, korta sommaren vi haft. Och jag ångrar mig inte. Plus att jag inte varit i Grekland mer än en gång tidigare så det går liksom inte direkt någon nöd på mig. Charter eller inte spelar faktiskt ingen roll. Jag är den tjejen som bara kan ligga i en solstol i en vecka, 3 månader om det behövs! Men jag är också den personen som älskar att göra saker när jag är iväg! Jag älskade att dyka (har dykcert men va längesen nu), snorkla är underbart, öhoppning, ja you name it! Dock har jag en känsla av att jag på denna semestern kommer sola, bada, äta sova och träna, typ!

Jag är den som håller i allt. Jag är reseledaren i sällskapet, ALLTID! Kan bero på att jag gillar det, men det kanske också bero på mitt tidigare yrke, som resesäljare. Tjejen med kollen. Men ja, även hos mig blir det ju såklart fel, det händer olyckor och sjukdomar inträffar. Jag har exempelvis legat inne i en hel vecka på sjukhus i Thailand och blivit hemflugen i businessclass tillsammans med SOS, visste ni inte va? 😉
Sist vi åkte på All Inklusive åkte P vattenrutschkana, glömde ducka och det hela slutade med 5 stygn i pannan. Ja, så allt kan hända helt enkelt. Inte denna gången dock, jag har nämligen förbjudit honom att bada, att åka rutschkana, att gå, att röra sig, ja han får max ligga i solstolen typ. Haha, nä skämt och sido, det kommer att gå grymt bra 🙂

Jag är dock den som alltid är förberedd! Jag har full koll på vart pass, biljetter och pengar är. Det är det viktigaste. Resten går ju att köpa på plats, om man inte besöker ett U-land förståss vilket Greeece nästan är idag 😉 hahaha.
För övrigt har jag alltid med mig solkräm (jätteviktigt jöööö), denna resan plugggrejjer (måste verkligen komma igång igen), bok (ja jag ha rnämligen tänkt finna ro i att läsa, har någon boken The Secret och vill säljare den till mig, kommentera nedan!), träingskläder (är ett måste nu, va absolut inte ett måste förr). Min för stora bikini såklart och lite kläder, annars tror jag inte något annat behövs faktiskt.

Glömde jag bort att säga att jag längtar! Efter att ha planerat sönder allt, och berättat vad jag älskar så ja, finns det inte så mycket mer att skriva än att nedräkningen kan börja! Mindre än 1 vecka till….. VACAY!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har The secret Fia! Men jag har inte läst den än, tänkte göra det när vi åker till miami. Du får gärna låna den, men jag åker den 21a o antar att du inte hinner hem till dess. Annars får du låna den när jag har kommit hem 🙂
  Puss Sanna

  Sanna 2015-08-08 17:50:01
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Åh tack kära men hittade den faktiskt precis så kommer ha med den på resan 🙂 Ja när du kommer hem kommer vi kunna umgås mer!!! PUSS

   Sophia 2015-08-09 09:08:42
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!