Bakslag

Jag har verkligen försökt vara positiv men denna veckan har jag gjort ALLT jag inte skulle göra! Allt som jag har lärt mej på KBTn har varit som det aldrig har hänt! Bakslag? Vad är det egentligen? Precis som det låter antar jag, ett slag bakifrån! Det kon liksom som från ingenstans, och hårt! För en vecka sen mådde jag ju så bra, avslappnad… Nöjd?
Men i veckan har det varit som allra värst! Jag har verkligen ansträngt mej att vända detta, eller? Kanske inte tillräckligt mycket för allt går ju om man vill!
Nya tag till imon, till nästa vecka! Grekland på fredag och jag vill absolut INTE må som jag har gjort denna veckan!
Jag glömmer bort vart jag en gång va och där jag är idag! Jag har vunnit över så mycket, jag ska vinna över demonen också!
image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hallå! Vart till Grekland ska du? Hoppas du får det bra på din semester iaf!

    Elina 2015-08-10 18:23:25
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!