Plugg och chokladmjölk… typ!

Måste tack ER allihopa för den fina responsen på mitt inlägg igår. Ni va många som hittade hit och läste och jag älskar att ni gillade det. Tack för att ni tar er tid att kommentera, det ger mig en chans att få vet alite mer vilka ni är 🙂

Halmstad visade moln i morse, jag tog sovmorgon till 8 och cyklade sen till gymmet för att träna rygg, snabbt och intensivt, precis så som jag vill ha det 🙂 Jag märker att jag blivit starkare, lyckades höja från 7,5 till 12,5 idag på latsdrag i CCn, så roligt 🙂

Dagen har bjudit på plugg först inne och sen ute. Gjorde världens godaste Frozen Yoghurt också 🙂 Recept kommer senare 🙂
Och ikväll ska vi in till stan och bli bjudna på middag av Ps pappa, MAAAAAAAAT 🙂
Bara två dagar kvar till Kos nu, som vi längtar. Jag har lagt fram mina allra bästa och bekvämaste kläder som jag ska ha med mig 🙂 Fick hem boken jag beställde som jag ska läsa också, berättar mer om den imorgon 🙂
Hoppas ni får en härlig sommarkväll, njut av de sista varma sommarkvällarna nu 🙂

PUSS!

PS. Ni ser chokladmjölken på bilden , jag säger bara O MY! Fick den i månadens primatlåda och ja, den va grym! Man fick ju bara en tyvärr, vet ni vart man kan få tag i dom? 🙂

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du som tränar så mycket hur gör du med ditt hår? Tvättar du det efter varje pass? De sägs ju att det är dåligt för håret att tvätta det varje dag

  Linnea 2015-08-12 21:47:57
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea. Nej jag tvättar inte mitt hår varje dag, endast två gånger i veckan oavsett om jag tränar eller inte. Jag upplever inte att mitt hår luktar illa på grund av det iaf 😉

   Sophia 2015-08-13 15:30:20
   Svara
 • Har aldrig smakat den där sorten chokladdryck, men jag tipsar om Oatlys variant! Brukar ibland köpa deras lilla bruna tetra och dricka efter träning, tillsammans med lite nötter. 🙂

  Lova 2015-08-12 16:23:16
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!