Jag har lovat mig själv att njuta

image

image

Fia i lycklig form! Kaffe och redo för morgonpromenad med podd i öronen denna fantastiska morgon och soliga dag måste man väl ändå säga!
Vad återstår? Jo packning! Inatt rullar bilen nämligen på Köpenhamn och Kastrup där vi imorgon lyfter för en vecka på Kos! Lycka, glädje och kärlek på den!

Jag har lovat mej själv att njuta! Inga konstiga kroppsfixeringsideer för en gång skull och jag har lovar mig själv att försöka tänka på det L har sagt i KBTn!
Min och Ps sista vecka ihop nu, ja bara för denna sommaren, honom släpper jag inte!;) Separationsångesten börjar smyga på lite, snart är det dags för distans igen MEN ja, även det är något jag lovat mej själv att inte fundera över eller stressa upp mig för, iaf inte ännu!!

Packningen är snart klar, vad mer behövs än massa bekväma sommarplagg, solkräm och bok? Jo plugg, träningsskor, min älskade systemis och iPad! Ja men klart paddan ska med så jag kan bjuda ER på massa superbra bilder 🙂

Hörs imon på Kos älsklingar, tack för att ni stöttar mej, varje dag!!!

PUSSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!