The Secret

image

image

image

Glad torsdag mina vackron 🙂

En dag kvar till Kos och igår fick jag hem det sista som fattades mig innan resan, boken jag beställde 🙂
Ni minns att jag har pratat lite löst om atraktionslagen? Jag kommer förklara detta närmare när jag har läst boken och är den mest positiva människan i världen men kortfattat handlar det om att man kan klara precis allt i livet bara genom tankens kraft, att tänka positivt. Jag tror verkligen inte att det finns något så kallat slumpen utan självklart finns det en mening med allt. Ska bli så roligt att läsa den verkligen 🙂 Vill ni också beställa den hittade jag den till billigast pris här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!