Lycka kommer inifrån, inte utifrån

image
image
image
image

”Anledningen till att du måste älska dig själv är att det är omöjligt att känna dig glad och lycklig om du inte älskar dig själv! När du inte tycker om dig själv lägger du hinder i vägen för all den kärlek och allt det goda som universum har att ge dig! Lycka kommer innifrån, inte utifrån!”
– The Secret

Kan helt ärligt säga att denna bok ihop med Kbt kommer att he mej det liv jag alltid velat leva! Det bästa är att boken och KBTn endast är hjälpmedel och verktyg som ska få mig att hitta rätt, allt kommer jag att gör själv! Allt går tt attrahera, med tankens kraft och ren jävla lycka! Och lycka kommer fram inte utifrån, det kommer inifrån!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej måste säga att du är en sjukt stor inspiration! Men undrar om hur mycket du tränar? väger du dig något? hur ofta äter du tex godis eller liknande? du är grym!

  Erica 2015-08-17 21:01:11
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Hej Erica! Jag kommer svara på din fråga i ett inlägg då jag fått mycket samma fråga, det kommer imon 🙂

   Sophia 2015-08-18 16:15:54
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!