Sol, bad och The secret

image

image
image
image

image
Vill börja med att betta för ER hur tacksam jag är att ni kikar in här och läser det jag skriver, att ni tittar på mina bilder och förhoppningvis gillar det jag skriver! Jag vet att det jag håller på att utveckla är något betydelsefullt, för ER och för mig och jag vill tacka ER för att ni väljer att följa mej! Ni är underbara!!

Godmorgon måndag! Och ny vecka! Underbart! Jag har världens härligaste vecka att se fram emot och jag hoppas ni har något extra att se fram emot, det behövs!

Här är det sol, bad, träning och läsning som gäller!
Boken har fastnat i mig och jag älskar den! Den kommer hjälpa mig att läka, det vet jag! Efter att ha läst nästan hela boken på två dagar inser jag hur allt hänger ihop! Hur viktigt det är med positiva tankar och att visualisera sina drömmar, se dom som om dem redan var dina, då kan man uppnå allt med bara tankens kraft och man kan komma vart man vill!
Jag lovar, kommer göra ett länge inlägg om detta när jag är hemma för ER som är intresserade, vilket ni verkligen borde vara!

Maten på detta stället kan vara bland den bästa jag upplevt på ett all inklusive hotell, allt är bara perfekt!!!

PUSS från Kos!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!