En dag på stranden

image

image
image

image
image
image

image
Gårdagen spenderades på stranden på förmiddagen, poolen på eftermiddagen och sen en snabbvisit på vattenlandet! Nej inget hände och vi alla må bra, inga huvudskador samt stygn i pannan efter detta äventyret!
Helt galet va klart vattnet är här! Snorklade lite grann och det är så fint, ja det slår inte dykningen i Thailand men det suger gott och väl!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Kommentaren hamnade fel! Den var menad till inlägget med de olika ländernas redigering av kroppen!

  Carro 2015-08-18 17:25:14
  Svara
 • Oj, jag tyckte verkligen det här var skrämmande. Visst är det väl bra att olika länder ser på skönhetsideal på olika sätt – men att man ALDRIG accepteras som man är tycker jag är så sorgligt.

  Carro 2015-08-18 17:24:06
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Carro, jag förstår hur du menar! Men jag tolkade det inte alls så! Jag tolkade det som att vi ändå är på väg någonstans med vårt så kallade kroppsideal, att man ser olika ut i olika länder och att det accepteras! I Sverige har ci en sjuk bild av hur ALLA ska se ut idag! Det gjorde mej glad att exempelvis kvinnor med
   Liknande min kroppsform faktiskt ”accepteras” om du förstår vad jag menar? Sen köper jag att ideal borde försvinna helt, att man borde få va bra precis som man är
   Och det är man Men det va inte så jag tolkade artikeln 🙂

   Sophia 2015-08-19 07:38:00
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!