Frukostsmoothie

image

image

image

Äntligen, en hel natts sömn kändes helt underbart!
Morgonens avsked var dock tungt, funderade länge på att följa med då magkänsla sagt sen igår att jag borde MEN hade fått sova i bilen och inte kunnat plugga Något alls typ så kändes väl ändå bäst att stanna hemma!
Men nog om det tills senare tänkte jag!

Varit ute på 5 km rask promenad och nu avnjuter jag smoothien ovan! Ps mamma bor på landet och har en gigantisk odling av stora, amerikanska blåbär som vi fick med oss hem igår så gjorde en smoothie på 2 dl naturell yoghurt, 1 dl mjölk, 1 dl blåbär, 10 jordgubbar, 1 msk fibersirap från NutriNick och ett ägg! Mixa allt och drick! Sån lyx att får blåbär och ekologiska ägg där ifrån! Japp dom har cirka en miljon höns!:)

Resten av dagen kommer bestå av plugg ute i solen och sen ska jag till Emma ikväll tänkte jag! 🙂 Hörs senare med veckans mat och lite så 🙂

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!