Veckans mat

image

image

image

Upp till bevis nu hörni, har alltid svårare att äta dem veckorna P inte är hemma men så bra som jag har mått den senaste tiden ska inte detta få hindra mig! Tänker ta attraktionskraften på största möjliga allvar i framtiden och tänka positivt så detta kommer att få bra!

Veckans mat då, matlådorna får lov att bli korvstroganoff IGEN!;) Men jag fick massa bra tips på matlådemat sist så ska testa det till nästa vecka 🙂 igår va jag så nervös när jag handlade så tänkte inte riktigt klart!

Måndag: Quornschnitzel med ugnspotatis
Tisdag: Tacos
Onsdag: Lax med citronsås i ugn och potatis
Torsdag: Varma mackor

Alltså dena där Quornschnitzeln är magisk, kommer berätta närmare om den imorgon!! Fick ju äran att testa quorn och det är otroligt gott faktiskt! Brukar ni kasta in vegetariskt ibland? Jag gillar det! Tror verkligen att vi äter alldeles för mycket kött ofta!!
Testar även muslie från Renée Voltaire för första gången! Blev besviken då jag trodde jag hade köpt granola men men, ska testa den imorgon!:)

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!