Omotiverad och kaffe i sängen

image

image

Kan hända även den bästa, så går det när man försöker ta snygga, fiffiga och roliga bilder, man spiller kaffe i sängen sekunden innan bilderna togs, JUPP! 😉
Ganska omotiverad till plugget just nu, det går trögt att plugga och repetera inför sluttentan som jag ska försöka boka imorgon, om jag får tummen ur. 😉 Kanske funkar bättre med plugget om man sätter lite press på sig själv? Har ju inte haft så mycket press under min utbildning då jag fått välja helt i min egen takt hur jag vill plugga, vilket har funkat bra och varit skönt så klart.
Ska sätta igång NU!

Dagen börjad med ett benpass, skönt att starta dagen med tärning iaf, har en känsla av att träningsvärken kommer sen 😛
Senare blir det date med Emma och en gammal klasskompis, kommer bli grymt!
Dyker in sen med ett recept på blåbärskladdkaka jag gjorde igår 🙂 MUMS!!

PUSS på er från kaffespillaren!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Varför gör du alltid grimarser på alla bilder? 🙂

    Frida 2015-08-26 17:57:40
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!