Känslan i en provhytt

Hade en gammal kompis på besök här igår från tiden jag gick i skolan och pluggade turism utanför Växjö.
Så roligt att träffa henne igen, tyckte ju förståss både jag och Emma.
Vi gick lite på stan, fikade och satt hemma hos mej och snackade skit. Konstigt nog blir det ofta väldigt oseriöst. Martina va inte så van längre vid mina och Emmas ganska ”opryda” uttryck men ja, hon hade allt saknat det 🙂

Att jag gjorde misstaget att gå in på Gina Tricot vet jag inte vad jag ska säga om för jag kom nämligen ut därifrån 700:- fattigare men 2 klänningar, 1 par byxor, 3 par trosor och 1 linne rikare. Höstens mode är HELT UNDERBART!
Jag handlar i stort sätt aldrig kläder men när jag väl handlar så handlar jag.
Nu hoppas jag bara att jag kan få lite bra tips imorgon från min terapeut hur vi ska bota min jeansfobi, vill våga använda mina jeans igen så hoppas på fler tips 🙂

Men ja, känslan i provhytten igår. ÅH, va längesen jag kände så. Kläderna satt som en smäck, jag granskade inte, jag dömde inte och jag studerade inte min kropp i alla dess olika vinklar som exsisterar i provhytterna, och för att inte tala om ljuset 😉 haha.
Nej det var riktigt roligt och jag tyckte personligen jag förtjänade lite nytt, ett smakprov på den fantastiska, tighta klänningen får ni nedan 🙂 Den framhäver ju formerna, det ska gudarna veta 🙂 La även upp en liten film på instagram i klänningen, @fiaanderberg

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!