Jag har bara en enda liten önskan

Ibland blir bara allt fel, man känner sig otillräcklig, missförstådd, nere och ledsen! Det är okej med sånna dagar!

Jag fick ännu ett uppvaknande igår när jag va på ÄM och min KBT, vi gick då igenom hur jag ska tänka när jag får mina extrema ångestattacker som kommer i mellanåt, dock allt mer sällan vilket jag är evigt tacksam över!

Jag märker ofta att jag glömmer bort mig själv i allt som finns i mitt liv, sociala medier, jobbet och ja… Livet!
Man glömmer bort att det viktigare i längden ändå är en själv! Det är skillnad på att tänka på sig själv och vara egoistisk! Bara för att man börjar tänka mer på sig själv innebär det liksom inte att man inte tänker på andra samtidigt!
Men, att fundera en massa över vad andra gör, vad andra tänker och vad andra tycker ger oftast inte mig själv någon energi!
Därför har jag bara en enda liten önskan till mig själv och till ER idag! Gör något som NI älskar! Gör det NI tycker om och strunta för en gång skull i va andra tycker om det! För i slutet är ändå livets mening att man varit lycklig, och levt det liv man vill leva 🙂

PUSS!!!

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså jag älskar din positiva energi du sänder ut, Fia! Så härlig motvikt till hen här hälsohetsen som råder. Fortsätt göra det du gör 🙂

    Helene 2015-08-28 12:34:52
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!