Teknikproblem och mysprat

artworks-000127139383-yga9mg-t500x500

Hahaha god lördag finingar.
Hur mår ni?

För mig va det ren lycka igår när P kom hem, han kommer nämligen hem mitt i det femte poddinspelningsförsöket av det nya avsnittet av välmåendepodden så när ni lyssna på avsnittet får ni faktiskt vara med om när jag träffar min älskade för första gången på en vecka.
När jag skriver det femte poddinspelningsförsöket menar jag bokstavligt talat. Jag och Jossan har försökt podda sen i tisdag och av någon anledning har tekniken inte velat oss väl. Igår fick vi till det men vi pratar inte om det vi tänkt att prata om, nej vi va ganska trötta på att upprepa oss så det fick bli ett myspratsavsnitt, nästa avsnitt lovar jag blir mer genomtänkt 🙂
Veckans avsnitt har ni här eller som vanligt i appen Podcaster eller på Itunes 🙂

Jag vet inte om jag har nämnt att vi fått en huvudsponsor till podden? Nämligen Goob Balance! Hur roligt är det inte då? 🙂 Både jag och Jossan älskar deras produkter (som jag faktiskt tycker ni borde testa också). Så roligt att samarbetet är igång och vi har en spännande höst framför oss 🙂
Är ni sugna på att beställa lite nya armband inför hösten har ni mina favvosar här, här och här . Använd koden sophiaanderberg för 10% rabatt också 🙂

Nu ska jag iväg och jobba för att sen dra ut på trädgårdsfest hos Ps mamma, bland hönsen och så 😉

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!