Det bästa sättet att pausa plugget är verkligen att PAUSbaka 🙂
Dock fick jag reda på att katter är sjukt känsliga för kakao så är lite nojjig 😉
Meeeeen det gäller bara att vara extra försiktiga!
Freewheelade lite och det blev MAGISKT 🙂
Helt glutenfri och fri från tillsatt socker typ 🙂
Kladdiga Brownies med chokladfrosting
Brownie
2 ägg
1-2 msk sukrin
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
3 msk kakao
Chokladfrosting
1/2 dl kokosolja
1/2 dl matolja
3 msk kakao
7 msk sukrin
Gör såhär:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda ägg, sukrin. bakpulver, mjölk och kakao i en bunke.
Häll över i en form och grädda i ugnen i 20-25 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den i mitten)
Chokladfrostingen gör man genom att blanda samtliga ingredienser i en separat skål och låt stå i rumstempererad temp.
Ta ut kakan och låt svalna.
Häll sedan över frostingen och låt sedan stelna i kylen. Dela i lagom stora ”browniebitar”.