Recept: Kladdiga Brownies med chokladfrosting

image

image

image

Det bästa sättet att pausa plugget är verkligen att PAUSbaka 🙂
Dock fick jag reda på att katter är sjukt känsliga för kakao så är lite nojjig 😉
Meeeeen det gäller bara att vara extra försiktiga!
Freewheelade lite och det blev MAGISKT 🙂
Helt glutenfri och fri från tillsatt socker typ 🙂

Kladdiga Brownies med chokladfrosting

Brownie

2 ägg
1-2 msk sukrin
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
3 msk kakao

Chokladfrosting

1/2 dl kokosolja
1/2 dl matolja
3 msk kakao
7 msk sukrin

Gör såhär:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda ägg, sukrin. bakpulver, mjölk och kakao i en bunke.
Häll över i en form och grädda i ugnen i 20-25 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den i mitten)

Chokladfrostingen gör man genom att blanda samtliga ingredienser i en separat skål och låt stå i rumstempererad temp.

Ta ut kakan och låt svalna.
Häll sedan över frostingen och låt sedan stelna i kylen. Dela i lagom stora ”browniebitar”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Dessa måste jag baka :-).

    Är det möjligt att ersätta decilitern mjölk med annan vätska?

    Kakaotokig hälsning

    Anna

    Anna Ceko 2016-02-10 06:54:07
    Svara
  • kan man ha t.ex. rapsolja istället för matolja? 🙂 ska bli spännande att testa!!

    Paulina 2015-09-14 11:12:17
    Svara
  • Hur stor form ska man använda ungefär?

    Rebecca 2015-09-02 17:56:15
    Svara
  • Hei, denne så spennende ut! 🙂 en fryd å finne slike enkle og gode oppskrifter når man bør spise lavkarbo og helst glutenfritt i tillegg..! Men hvilken størrelse på formen anbefaler du? Liten rund form?

    Iselin 2015-09-02 10:31:01
    Svara
  • men åh vad gott!!!! Det är inget mjöl i den ALLS alltså?!?!?! Du äger, så himla fin och min förebild! Du har lärt mig att vara nöjd med mig själv och att träningen endast är något KUL och ska ska ge energi! Tack! Stor kram!

    Astrid Elander 2015-09-01 20:36:49
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!