Lagen om Attraktion

Äntligen har jag tagit mig tid att skriva detta inlägg, något som jag tycker alla borde läsa och jag hoppas att så många som möjligt verkligen gör det 🙂
Efter att ha lyssnat på måndagspepp med Hanna och Ellinor fick jag nys om hemligheten, den så kallade attraktionslagen.
Jag har väl alltid trott på något liknande, iaf när det kommer till positivt tänkande. Jag har altid trott att mycket kan förändras av att ändra sitt sätt att tänka, men jag såg det aldrig som såhär stort, såhär coolt och så här enkelt.

Attraktionslagen handlar helt enkelt om att du kan få precis ALLT du drömmer om i livet, bara genom att tänka positivt. Eller ja, inte bara genom att tänka positivt, liiiite mer komplicerat än så är det. Men det handlar helt enkelt om att må bra.
Det handlar egentligen om tre saker, tänka positivt, att riktigt känna och se framför sig det man drömmer om att ha (visualisera) men främst, och det som jag tror är det allra svåraste för många, handlar det om att känna tacksamhet för det man redan har.

Tänk såhär, tänker du positivt har du en bra, härlig och underbar känsla i kroppen, eller hur? Tänker du däremot negativt, känner du dig oftast inte så bra till mods i kroppen. Där har du ett sett att kontrollera att dina tankar är på rätt spår, är dom positiva eller negativa? Man kan nämligen inte känna sig positiv och glad om man har negativa tankar!

Detta går att använda till allt, om du ha ny bil, obegränsat med pengar eller mindre saker som en kaffe eller liknande.
Dock går inte universum att lura. Att känna sig till freds, att känna välmående är A och O. Du är nämligen bara mottaglig mot universum när du mår genuint bra.
Jag har själv testat. När Malmö vann CL kvalet mot Celtic önskade jag att Malmö skulle få hamna i en grupp ihop med PSG och Real Madrid, jag menar hur coolt är det inte att Zlatan skulle kunna komma till Sverige, till Swedbank Stadion liksom?
Jag berättade för Patrik att jag så gärna ville att detta skulle hända ohc jag såg mig själv på matcherna och jag kände känsla, hur roligt det skulle vara! Vad händer? Joooo, MFF hamnar i samma grupp som PSG och Real?
Ja det beror inte på slumpen iaf! Det säger jag er!

Ja fatta att jag läste denna boken 2 gånger på en vecka och att jag fortfarande bläddrar igenom den på kvällarna. Boken innehåller mängder med tips och hur man ska tänka. Låter inte detta underbart?
För mig är detta min bibel, jag älskar sättet att tänka och det kommer hjälpa många att må bättre.
Nu tror ni att man kommer behöva gå runt och tänka på allt man tänker hela tiden. Nej nej, detta har ni gjort hela tiden, helt utan att veta om det. Även jag. Man har använt sig av lagen utan att veta om det. Men när man vet om det kan man börja använda det på rätt sätt 🙂

Hörrni, beställ boken och se dokumentären. Jag hittade den billigast här

HA VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL och attrahera nu 🙂

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!