Favoriter från Nutri-Nick

Jag fick en ny leverans från Nutri-Nick för någon vecka sen som jag helt glömt bort att skriva om.
En leverans med lite bönpasta, sukrin, fibersirap och choklad 🙂 Kan det bli bättre?

Jag har fått en del frågor den senaste tiden om just Sukrin och hur man använder det.
Jag använder sukrin i nästan allt jag bakar istället för socker. Jag tycker bättre om sukrin just för att det smakar rakt upp och ner som socker, det ger inte någon konstig bismak som stevia kan göra. Sukrin är en 100% naturlig produkt som är baserat på sockeralkoholen Erythritol som finns naturligt i bland annat svamp, melon och päron. Det har också visat sig att sukrin har GI 0 vilket innebär att det inte påverkar blodsockret samt kroppen insulin. Ni hittar min absolut favoprodukt här, den som jag använder i allt jag bakar i stort sett. 🙂

atn1024_packshot_sukrin

Andra favoritprodukter är bönpastan som jag alltid beställer 🙂 Goda och proteinrika och ett bra komplement till pasta om man någon gång vill byta ut det 🙂
Favoriterna har ni här och här. 🙂

Chokladen är något som jag absolut inte får glömma! Den innehåller extremt lite socker och är istället sötad med söta fibrer, stevia och erythritol. Man har bevarat det bästa av chokladen helt enkelt. Då choklad faktiskt är nyttigt kan man äta dessa med gott samvete 🙂 (Ja det kan man ju göra men en marabou också såklart men jag tror inte man förstår riktigt hur stor skillnad det är)

nutrinick choklad

1. Här|| 2. Här|| 3. Här|| 4. Här
Glöm inte bort att NI har 15% på er order hos NutriNick med koden Choklad15, gäller till och med IDAG 🙂

Man får heller inte glömma fibersirapen och stevia kexbarsen, UNDERBARA!!! 🙂

Dessa är alltså alla mina favoriter 🙂 Min nästa leverans kommer innehålla allt detta samt steviadroppar mint också 🙂 Har lite ideer om att baka med mint förstår ni 😉
In och beställ på Nutri-Nick eller på bodystore.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!