Mitt första näthat… check!

image

God söndag fina ni!
Har ni haft en fin helg?
Min har bestått av lite jobb, mycket mat och mys med sambo och vänner! En bra helg med andra ord 🙂

Jag vill diskutera näthat ikväll! Jag har nämligen varit beskonad för detta väldigt länge och lyckats undvika elaka kommentarer och istället skämmts bort med massa kärlek från er!
Fram tills igår…

Jag har varit lite nervös för denna dagen! Jag visste ju trotsallt att den skulle komma, även om man på något sätt alltid önskat att få slippa!
Jag har varit orolig hur jag ska reagera! Kommer jag bli ledsen? Kommer jag vilja sluta med mina sociala medier? Hur, vad och när?
Igår fick jag en grymt elak kommentar på insta! En kommentar som var riktigt rå och så fruktansvärt elak!

Du är fortfarande tjock. Ja, tjock och inte kurvig! Så vet inte vad du flinar åt. Dags att börja banta 20 kg till normalvikt.
Alla vet det men ingen vågar säga något!

Jag la upp bilden ovan på INSTAGRAM igår och fick HUR MÅNGA UNDERBARA KOMMENTARER SOM HELST, samt denna! Jag tänker inte hänga ut någon men vill visa att det existerar, tyvärr!
Jag är förvånad över min reaktion! Jag började nämligen att skratta! Och när jag insåg att jag skrattade började jag skratta ännu mer! Varför? För att jag blev så jäkla lycklig över min reaktion!
Jag insåg i denna sekund att hur långt jag faktiskt kommit! Plus att jag kände att jag faktiskt skulle försvinna helt och hållet om jag skulle tappa 20 kg, det är liksom VÄLDIGT MYCKET 😉

Jag skrev tillbaka till den här personen och tackade, för att hen gjort min dag och fått mig att inse hur långt jag har kommit!
Och responsen och backupen jag fick från flera andra va helt magisk! Tack till Er som backade up!

Tyvärr är det såhär och det kommer att förbli framöver!
Det gör mig så ledsen att folk faktiskt lägger ner sin dyrbara energi på att klanka ner på andra faktiskt, jag tycker det är tragiskt och det gör mig ledsen för deras skull!

Jag hoppas aldrig att ni tar åt Er av vad andra säger! Det NI tycker om Er själva är det som spelar roll! Finns det någon som väljer att klanka ner på Er ligger det förmodligen någon form av avundsjuka bakom det hela! Avundsjuka för att NI och jag är så jävla grymma!
Stå på Er! Ni är bra precis som ni är, precis som jag!
Va rädda om varandra och sprid kärlek!!! Det får dig och andra att må mycket bättre!

Puss på Er och ha en fin söndag!
All kärlek till Er!
<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Skit i allt hat. De är bara avundsjuka på hur fantastisk du är! Jag är en femtonårig tjej och sedan jag började följa din blogg, insta och din & Jossans podd så har börjat gilla mig själv mer o mer för varje dag som går. Innan så klarade jag knappt av att kolla på mig själv utan att bara se mina komplex, men tack vare just dig så har jag börjat älska mig själv igen som den jag är. Så tack, tack så jättemycket Fia för att du finns och visar vad välmående är på riktigt. Tack <3

  Vilma 2015-09-13 16:56:06
  Svara
 • Bra inlägg 🙂
  Men va?! Personen måste kolla sin syn för du är ju inte ett dugg tjock!

  Jag har varit med om en hel del näthat, förr tog jag illa vid mig men nu på senare tid så orkar jag inte bry mig. Känner bara att ”jaha?!” . :).

  Maria Jilina 2015-09-06 19:29:46 http://www.jilina.se
  Svara
  • Svar på Maria Jilinas kommentar.

   Tack snälla! Nja, jag har börjat trivas mer och mer i mig själv, det är huvudsaken jag blir! Har man en så skev bild att man inte kan acceptera att alla ser olika ut känns det så ledsamt, jag behöver inte väga 20 kg mindre, jag är jag!:) Stå på dej fina!!!! Du är fin som du är!

   Sophia 2015-09-06 20:15:53
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!